ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συμμετοχή για πρώτη φορά σε Διεθνείς εκθέσεις

Η Οργάνωση Παραγωγών Βιοκαλλιεργητών ελαιοκομικών προϊόντων ΑΕΣ Ροβιών μέσω της παρουσίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροβιών συμμετείχε για πρώτη φορά σε δυο από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις βιολογικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν σε Γερμανία ( 14/02 – 17/02/2018) και Σουηδία (14/11 – 15/11/2018). Οι εκθέσεις αυτές αποτελούν σημείο συνάντησης των επιχειρήσεων τροφίμων με εμπορικούς επισκέπτες που έχουν έντονο ενδιαφέρον για τα βιολογικά τρόφιμα.

H Διεθνής Έκθεση Biofach αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως για το χώρο των βιολογικών προϊόντων. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νυρεμβέργη, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό εκθετών και επισκεπτών.

H Σκανδιναβική Έκθεση Βιολογικών Τροφίμων, Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair,  είναι η μόνη ετήσια εμπορική έκθεση βιολογικών τροφίμων και ποτών που φιλοξενείται στην περιοχή της σκανδιναβικής χερσονήσου και συγκεκριμένα το Μάλμο της Σουηδίας . Αποτελεί τη μοναδική και αποκλειστική επαγγελματική έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες αποτελούν την Νο 1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Στις εκθέσεις αυτές ο Αγροτικός Συνεταιρισμός σύστησε στους διεθνείς επισκέπτες την εξαιρετικής ποιότητας γκάμα βιολογικών προϊόντων που παράγει η Οργάνωση Παραγωγών. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, μοναδικών οργανοληπτικών χαρακτηριστικών που παράγονται με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής και επεξεργασίας της ελιάς αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την ποιοτική ταυτότητα των προϊόντων της.

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της αναγνωρισιμότητας και της αξίας των ελαιοκομικών προϊόντων της, η Οργάνωση προγραμματίζει τις προκατασκευαστικές εργασίες για την επόμενη της συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *