ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για 2η χρονιά στην Βιοfach

Η Οργάνωση Παραγωγών για 2η συνεχόμενη χρονιά παρουσίασε στο εμπορικό κοινό της  Διεθνούς Έκθεσης Biofach την σημαντική γκάμα των βιολογικών της προϊόντων, κάποια εκ των οποίων αποτελούν και προϊόντα Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης. Στις 11/02/2019 και για  επτά μέρες το περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροβιών υποδεχόταν επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να δοκιμάσουν, να μάθουν και να ταξιδέψουν μέσα από τα ελαιοκομικά βιολογικά προϊόντα της Οργάνωσης στην ελληνική γη.

Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του συνεταιρισμού παρουσίασε σε προμηθευτές και δυνητικούς πελάτες τις διαδικασίες παραγωγής, επεξεργασίας και μεταποίησης των ελαιοκομικών προϊόντων της ΟΠ, οι οποίες καθιστούν τα παραγόμενα προϊόντα της ιδιαίτερα εκλεκτά.

Η φημισμένη ελιά, Κονσερβολιά Ροβιών, ένα από τα εμβληματικά προϊόντα της Οργάνωσης, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως προϊόν ΠΟΠ, σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η τραγανή και φρουτώδη γεύση της σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα την έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα από πολλά ελαιοκομικά προϊόντα άλλων χωρών.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε έχοντας προσθέσει στο portofolio της Οργαvωσης Παραγωγών  σημαντικές εμπειρίες, γνωριμίες και εμπορικές συμφωνίες .

Η προετοιμασία για την επόμενη εκθεσιακή συμμετοχή της Οργάνωσης Παραγωγών έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο τη δημιουργία μιας σταθερής παρουσίας στη διεθνή αγορά των βιολογικών προϊόντων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *