ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ακόμη επιτυχημένη συμμετοχή

Με απόσταση σχεδόν ενός μήνα από τη ανακοίνωση της πανδημίας COVID-19  και την απαγόρευση των μετακινήσεων,  ο εμπορικός κόσμος απόλαυσε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς έκθεσης  για προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και οργανικές /οικολογικές τροφές. Η Διεθνής Έκθεση Biofach, μαζί με τη έκθεση Vivaness που αφορά τον τομέα φυσικών καλλυντικών, πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 12 -15 Φεβρουαρίου 2020. Για τέσσερις μέρες ο εκθεσιακός χώρος της Νυρεμβέργης υποδεχόταν πλήθος επισκεπτών και εμπόρων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στον κόσμο των βιολογικών προϊόντων.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της διοργανώτριας εταιρείας οι συνολικοί εκθέτες ξεπέρασαν τους 3.000 , ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 45.000 προερχόμενοι από 136 χώρες.

Από το μεγάλο αυτό ετήσιο γεγονός δεν έλειπε και η παρουσία του ΑΕΣ ΡΟΒΙΩΝ και της Οργάνωσης Παραγωγών που έχει συστήσει για τα Βιολογικά της Προϊόντα, δίνοντας το βήμα για να προβάλει ξανά την γκάμα των βιολογικών ελαιοκομικών της προϊόντων. Το περίπτερο της οργάνωσης παρουσίασε τις περίφημες επιτραπέζιες ελιές Κονσερβολιάς , οι οποίες  είναι αναγνωρισμένες ως προϊόν ΠΟΠ, τις επιτραπέζιες ελιές Καλαμών και Δαμασκηνοελιές, σε διάφορες εκδοχές (ολόκληρες, τεμαχισμένες σε ροδέλες, εκπυρηνωμένες, γεμιστές) και φυσικά τον υγρό χρυσό,  το ελαιόλαδο της.

Το προσωπικό της Οργάνωσης σύστησε στους επισκέπτες και στους έμπορους το κύκλο ζωής του ελαιόδεντρου, και τις διαδικασίες παραγωγής, επεξεργασίας και μεταποίησης των μικρών αυτών βιολογικών θησαυρών.

Η έκθεση,  όπως και κάθε φορά, έδωσε την δυνατότητα στα στελέχη της επιχείρησης να πληροφορηθούν για τις μελλοντικές τάσεις της διεθνούς αγοράς και την αναγνώριση νέων καναλιών διανομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *